Sarah Hendriks

Utrecht
Nederland

Coach


Nederlands
Deel deze pagina

Ervaar je stressklachten? Zit je al een tijdje niet lekker in je vel? En heb je het idee dat dezelfde patronen blijven terugkomen? Uit ervaring weet ik hoe dit voelt. En ook hoe fijn het is om dit te doorbreken. Zodat je meer energie gaat ervaren. En je je werk én leven kunt inrichten op een manier die bij jou past.

Door coachingsgesprekken, bewezen oefeningen en effectieve tussentijdse opdrachten kom je, in jouw tempo, meer bij jezelf en het leven dat past bij jou. Daar help ik je graag bij.

Van coachees hoor ik dat zij zich snel op het gemak voelen en een veilige setting ervaren in het contact. En dat zij na het coachingstraject een duurzame verandering ervaren in hun werk en leven.

Dit is mogelijk omdat we aan oorzaken werken in plaats van aan symptomen. En aan het doorbreken van (stress)patronen die voor jou niet meer werken. Zodat je - stap voor stap - steeds meer kunt leven vanuit jouw unieke potentieel.

Naast mijn rol als Coach werk ik ook als Trainer, als opleider van coaches en ben ik oprichter van de vaksectie Vitaliteit, Stress en Burn-out van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Verder heb ik meer dan 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven, het hoger onderwijs en als zelfstandig ondernemer, blijf ik continue in ontwikkeling door opleidingen en ben ik geaccrediteerd Coach bij zowel NOBCO als VESB.

Contacteer ons