Desiree Rombouts

Hurksestraat 60
Eindhoven
Nederland

Coach

Badge 2024 Badge 2023 Badge 2022

Nederlands
Engels
Deel deze pagina

Reis van de held

Het gaat mij aan het hart als mensen in conflict zijn met zichzelf en hun situatie. Ik ervaarde dat zelf door verlies van gezondheid toen ik nog geen 30 was. Een ware ‘reis van de held’ om te ontdekken dat ik vooral tégen mezelf vocht. Ruim 15 jaar later voel ik juist compassie en waardering voor mezelf en mijn gezondheid en ben ik dankbaar voor alle signalen die ik daarin krijg (ook al vind ik dat nog steeds echt niet altijd leuk!). Ik werk er nu mee samen. Alle bagage draagt bij aan het van betekenis kunnen zijn in leven en werk. Aan het kunnen aanvaarden van mijn talenten. En dus ben ik op een vredesmissie om ook anderen die ‘verlies van gezondheid’ ervaren, bij te staan op zijn/haar ‘heldenreis.’

Verlies van gezondheid en life events

Mijn loopbaan was in beginsel meer bedrijfskundig en ondernemerschap een rode draad die ik nog steeds inweef. De afgelopen 15 jaar werkte ik echter vooral als professioneel begeleider en coach in re-integratie en bij arbeidsongeschiktheid. Verlies van gezondheid en life events zijn hierin terugkerende thema’s. In mijn resultaatgerichte aanpak kijk ik naar de mens als geheel (holistisch). 

Een greep uit mijn rijkgevulde gereedschapskist:

  • Acceptance & Commitment Therapy (ACT)
  • Erkende stress en burn-out coaching
  • Talentencoaching (Het Talentenspel en Online Talentmanager)
  • Krachtgericht coachen
  • Vergevingscoaching
  • Businesscoaching

Ik ben daarnaast lid van NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en dus ook van de VESB (Vereniging voor Erkende Stress en Burn-out coaches).

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over mij of over de stress- en burnout of re-integratie coaching die ik jou of jouw medewerker kan bieden? Neem gerust vrijblijvend contact op via 06 11422052, info@aurom.nl óf bezoek mijn website:

https://aurom.nl/

Contacteer ons