Desiree Rombouts

Noord Brabantlaan 265
5652 LH Eindhoven
Nederland

Coach

Nederlands
Engels
Deel deze pagina

Vanuit mijn bedrijf AUROM breng ik personen en bedrijven in beweging. Via coaching, training of advies krijg je inzicht in en grip op jouw leven, loopbaan of bedrijf. Ik ben een NOBCO- en VESB-erkend coach met ruim 10 jaar ervaring.

Mijn specialisaties:

  • Erkende stress en burn-out coaching
  • Bedrijfscoaching & -advies
  • Teamcoaching/-building
  • Leiderschapscoaching
  • Workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling

Mijn uitgangspunt:
Ik werk vanuit de overtuiging dat wanneer je leeft met focus op jouw éigen missie en in balans met wat voor jou persoonlijk goed is, je gezond, gelukkig en onbezorgd kunt leven. Ik breng je dan ook graag in contact met wie je in wezen bent, zodat je kunt bewegen naar een leven in balans.

Hoe ik werk?

Graag inventariseer ik goed wat aandacht nodig heeft om beweging te brengen in jouw leven, loopbaan of bedrijf. Via een gedegen intake stel ik je vragen en bepalen we doelen. De aanpak op maat is veelal evidence based en voldoet aan de normen van NOBCO en VESB. Ik werk graag samen binnen een multidisciplinaire aanpak of met bijvoorbeeld bedrijfsartsen of arbeidsdeskundigen.

Met de inzet van diverse methoden en technieken benut je in mijn trajecten ratio én emotie, het bewuste én onbewuste, weten én voelen, feiten én dromen. Juist die verbinding brengt je vaak goed in contact met wie je werkelijk bent, los van overtuigingen en verwachtingen.

Gedurende de samenwerking is er veel aandacht voor jouw proces en mogelijkheden. Met thuiswerk-/oefenopdrachten houden we de beweging op gang. 

Uiteindelijk evalueren we of jouw doelen zijn behaald en je voldoende in beweging bent gebracht.

Meer weten?

Wil je meer weten over mij of over de stress- en burnout coaching die ik jou of jouw medewerker kan bieden? Neem gerust vrijblijvend contact op via 06 11422052, info@aurom.nl óf bezoek mijn website:

https://aurom.nl/