Frances Noppe

Reynaertshof 14
2547 Lint
België

Coach


Nederlands
Frans
Engels
Deel deze pagina

Als loopbaanbegeleider, stress & burn-out coach, HSP coach en life coach, help ik je graag op weg naar meer richting en (work-life)balans en minder stress. Zorg voor jezelf!

Gedurende mijn carrière van 24 jaar in de telecomsector heb ik ervaring opgedaan in project management, operationeel management, negotiatie, leiderschap en coaching van teams en individuen. Bij alles wat ik doe, staan mensen centraal. 

Op mijn 39ste heb ik loopbaanonderbreking genomen om opnieuw te gaan studeren. Ik ben gestart met de studie van bachelor in de psychologie en behaalde ook mijn diploma specifieke lerarenopleiding (gedrags-en cultuurwetenschappen). Hoewel ik veel bijleerde, nam ik niet voldoende de tijd om stil te staan en te ontdekken wat ik echt wou in mijn leven. Ik werkte hard en lang en had een mooi loon, bedrijfswagen en veel extralegale voordelen … maar ik was niet gelukkig. Ik zat vast in mijn “gouden kooi” en vond altijd wel een excuus om geen beslissingen of risico’s te nemen. 

Het is pas laat in mijn carrière en na een burn-out dat ik de stap naar verandering heb omarmd, door mijn leven opnieuw te evalueren en even uit de ratrace te stappen. Het werd tijd om mezelf een aantal cruciale vragen te stellen: WIE ben ik? Wat WIL ik? Wat KAN ik? Wat geeft me energie? Waarvan word ik gelukkig? Hoe kan ik mijn waarden, talenten, hobby’s en privé-leven matchen met mijn job? Zo heb ik beslist om TalemTe op te richten en mensen te begeleiden in de zoektocht naar meer richting en balans in hun leven. Stel zelfzorg niet uit en neem nu actie.

Het leven is kostbaar en kort. We beslissen grotendeels zelf hoe we het invullen en wachten soms te lang om de nodige stappen te zetten. Zelfzorg en zelfontplooiing zijn cruciaal in deze stresserende tijden. Ik help je graag om tot inzichten te komen, zodat je de nodige beslissingen kan nemen die jouw leven waardevol, gelukkig en interessant maken.


Contacteer ons